Nadat ik in 2015 afstudeerde als Master in de Beeldende kunsten, heb ik nooit echt stilgezeten. Sindsdien werk ik halftijds als winkelmedewerkster en volg ik nog een avondopleiding Illustratieve vormgeving. Ik ben ook de zangeres van Solid Spaces en actrice bij amateurtheatergezelschap Milla. Daarnaast houd ik ook nog eens passioneel veel van lekker eten, mijn lief en onze kat. Het zijn al die dingen, en nog zo veel meer, die ik probeer te bundelen in Studio Sips.

Studio Sips biedt handgemaakte spullen die geïnspireerd zijn door illustratie, fotografie & grafisch design. Naast porselein, prints en juwelen vind je er ook originele postkaarten met handgemaakte enveloppen of andere leuke geüpcyclede spullen. Steeds met een beetje humor, een muzikale toets, of iets anders Jade-achtig.

Op aanvraag maak ik ook gepersonaliseerde serviezen: voor bedrijven, trouwfeesten, of gewoon lekker voor jezelf. Ik ga steeds op zoek naar tweedehands porselein om in een nieuw, fris jasje te steken. Recyclage, hergebruik en upcycling is voor mij dan ook heel belangrijk.

De essentie van mijn werk is eigenlijk heel erg klein: de glimlach op de gezichten van mensen als ze mijn producten zien. Want ook mijn dag is beter wanneer mijn koffietas me vrolijk toelacht.